Творчески вълни

Творчески вълни

Като изключително хибриден стил, той създава контрастни форми и линии, които изразяват неговата активна и оптимистична индивидуалност. Тези наистина привличащи вниманието дизайни са творчески, прозорливи и излъчват положителни вибрации чрез своя прост, гладък и заоблен завършек, като пресичат границите на това, което смятаме за възможно. Основното вдъхновение за този стил са: океанските вълни, гладките скални образувания и вълнистите зелени полета. „Творчески вълни“ е като уловени и организирани невероятни моменти или елементи от природата.

Младият стил е зареден с енергия и се подкрепя от свежи и прогресивни сини тонове от линиите „Таити“ и „Адриатика“ от групата ВОДА. Има силна група цветове с най-висока наситеност от „жизнен“ тип – тези тонове са най-ярките и най-стимулиращите. Множество интензивни тонове от групата ЗЕМЯ – червен, черешов и розов от линиите „Атакама“ и „Оклахома“, както и тухлено червено и оранжево от линията „Юта“ – носят повече уют. Морско зелените тонове от линията „Орегон“ извикват в съзнанието океана като вдъхновение.

„Творчески вълни“ очевидно е създаден от човека стил, придаващ на дизайните изкуствена и технологична страна, без да губи своето органично, жизнено и иновативно усещане.

Най-хармоничното съчетание на цветове в „Творчески вълни“ или с цвят от съседни стилове: „Любов към природата“ или „Градски пейзаж“.