Земя на формите

ЗЕМЯ НА ФОРМИТЕ

Десените, размерите и формите са основните отправни точки на този стил. Естествените форми са трансформирани в изкуствени части. Така стилът „Земя на формите“ може да бъде определен като „преработен“ или „организиран“ от природата.

Този привлекателно проектиран стил е завършен предимно с опушени цветове от „мек“ и „свеж“ тип – със средна наситеност и ниски нива на сивото. Слънчевите и бежови цветове идват от групата ПЯСЪК, представена най-силно от линиите „Ямайка“, „Елба“, „Калахари“ и „Мадагаскар“. Те са допълнени с тонове от ЗЕМЯ и ВОДА, като линиите „Шотландия“ и „Самоа“ са само примери. Виолетовите, оранжеви и златисти тонове носят радост и енергия, докато студените синкави и сивкави оттенъци подчертават клас и професионализъм.

Това е перфектният стил за модерни вили, апартаменти и индустриални сгради. Палитрата с подхождащи си цветове придава яснота и хармония на цялата сграда.

Най-хармоничното съчетание на цветове в „Земя на формите“ или с цвят от съседни стилове: „Градски пейзаж“ или „Градски блясък“.