Любов към природата

Любов към природата

Изключително приветлив и непринуден стил, който се отнася до естествената околна среда и необезпокояваните и спокойни места. Той подкрепя ръчно изработените и органични дизайни с тактилни, несиметрични покрития. Формите са прости и устойчиви на износване.

Цветовете са от групите ЗЕМЯ и ГОРА и правят силна препратка към природните елементи: тухлено червената и кафява „Нубия“ и „Индиана“, жълтеникавокафявата „Умбрия“ и бежовата „Менорка“ са вдъхновени от глината, калта и дървесните кори, докато свежото зелено на линията „Тасмания“, маслинено зеленото на „Цейлон“ и цвета каки на „Тундра“ произлизат от богатия свят на флората. Повечето цветове от стила имат високо ниво на сиво за създаване на успокояващо и облекчаващо усещане. „Свежите“ и „базови“ типове доминират в този стил, подкрепени от тонове от „тъмния“ тип. Той излъчва спокойни вибрации, които правят този стил перфектен за градски къщи, къщи за почивка през уикенда и по-малко официални обекти.

Цветовете на този стил символизират грубите и променящи се елементи на природата като трева, мъх, дървесна кора, кал, глина, скали, листа, дърво, скали, които стареят красиво, а също и синьото небе и вода.

Най-хармоничното съчетание на цветове в „Любов към природата“ или с цвят от съседни стилове: „Романтична история“ или „Творчески вълни“.