Вдъхновете се от Colours of Nature

Colours of Nature е колекция от цветове за мазилки и бои на Ceresit, вдъхновени от красотата на природата, която изобилства от цветове – от фините сини нюанси на океаните и моретата, слънчевите жълти и оранжевите нюанси на плажовете и пустините, през наситените червено-кафяви земни нюанси до спокойните зелени тонове на горите и хълмовете.

За да се дадат на архитектите повече възможности за завършваща обработка на фасади, палитрата Colours of Nature е разширена с допълнителни 300 цвята, които перфектно допълват предишната интелигентна цветова гама за сгради от 211 цвята. Новите по-всеобхватни цветове отговарят както на настоящите, така и на бъдещите цветови тенденции, и са най-подходящи за фасади на сгради, като се отчитат пазарните предпочитания и културното наследство. Сега системата от цветове Colours of Nature Architects включва 85 линии от цветове, всяка от които представя 6 нюанса, разделени на 4 групи: ВОДА, ПЯСЪК, ЗЕМЯ и ГОРА.

ВОДА

Океани и морета, свежест и чистота. Това е син цвят, който носи мир и комфорт с позитивното мислене. В рамките на тази група ви предлагаме широк избор от нюанси от много справедливи блус до най-интензивните. Изберете яркото синьо на Тихия океан, мразовитата красота на Арктика или Антарктика, вариациите на модерно синьо-сиво от Азорските острови и Бермуда, тъмносините води на Полинезия или тонове, вдъхновени от други екзотични острови като Хавай или Самоа.

ПЯСЪК

Калифорния и Ибиса слънчеви пейзажи, Барбадос и Ямайка плажове, вулканични, сиви пясъци на остров Стромболи и огромни пустини по света са вдъхновение за тази група цветове. Перфектен избор за тези, които обичат топлите, приятелски жълти и справедливи бежове. Това са цветовете, които стимулират оптимизма и радостта от живота и придават спомени за слънчевите почивки в Крит или Майорка.

ЗЕМЯ

Андалусия и Умбрия кафяви, розови скали на Аризона и кафяви оранжеви тонове направо от Калабрия и Алгарве са примери за тази най-голяма цветова група. Тя представлява любов към природата и традицията и основната нужда да бъдете близо до земята около вас. Автентични цветове като тухла червени или огнени тонове на Нубия на Мексико и Кападокия са винаги красиви, независимо от бързите модове и настроения.

ГОРА

Мир, хармония и любов към природата. Това са зеленината на планината Монтана или Суматра, хълмовете Тоскана, джунглата в Борнео или Java и много други красиви региони на света. Прав или тъмно, чисто зелено или синкаво - всички тези цветове намират своите любовници. Те ще направят всяка къща част от природата и хармоничен елемент на местния пейзаж.