Вашата визия, нашите цветове

Нашата нова система от цветове „Colours of Nature Architects“ е уникална концепция за интелигентно съчетаване на цветове за фасади. Тя е базирана на разширената цветова палитра Colours of Nature от 511 цвята, предназначени за акрилни, силикат-силиконови, силиконови, силикатни, еластомерни мазилки и акрилни, силиконови, силикатни, еластомерни бои Ceresit. Тази система от цветове е проектирана като цялостен инструмент за оформяне за професионалисти, който да им позволи лесно да създават фасадни проекти в съответствие с най-новите тенденции в цветовете и спрямо приложимостта на сградата.

За по-добро подпомагане на архитектурните нужди от гледна точка на комбинирането на цветове, палитрата от 511 цвята е разделена на:

  • 4 цветни групи, отнасящи се до източника на вдъхновение от природата.
  • 6 отличителни стила според оттенъците и отговарящи на различни архитектурни подходи за отразяване на определени емоции и за предизвикване на настроения.
  • 9 типа цветове, фокусирани върху наситеността, осветеността и нивата на сивото, за да се създадат ефектите от избора на цветове и съчетанието им да бъде по-интелигентно и привлекателно.

Настоящите решения са само примерни. Те могат да бъдат полезни по време на процеса на фасадно проектиране, но не ограничават креативността на архитектите. Палитрата на системата от цветове Colours of Nature Architects дава на професионалистите огромни възможности за индивидуална завършваща обработка на фасадата – всеки може действително да получи уникален краен ефект, възприет спрямо личната визия.