Революционна
готова за употреба
фугираща смес

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ новото поколение  НА ФУГИРАЩИТЕ СМЕСИ

Ceresit представя революционната готова за употреба фугираща смес CE 60. Базирана на уникална комбинация от полимерна дисперсия, CE 60 извежда фугирането на следващото ниво. Не е необходима вода за смесване и спестява време. Ceresit CE 60 предоставя абсолютно изключителни резултати, които остават за дълго време. Забравете за нееднородните цветове и петна при повърхностите на фугиращата смес. Това е вашият идеален избор за всички вътрешни приложения, както и за различните видове плочки и камък.

КАК СЕ ИЗПОЛЗВА?

CE 60 е не само революционна фугираща смес, но променя и процеса на фугиране. Ще ви помогне да спечелите време при работа с нея и не отделя прах, както обикновените фугиращи смеси.

 

CE 60 е висококачествена готова за употреба фугираща смес за фуги с ширина до 6 mm.Благодарение на еднокомпонентната си формула, базирана на полимери, приложението й е изключително лесно. Може да се структурира и оформя веднага след нанасянето.

Отворете опаковката и отстранете защитното фолио. Изстискайте полепналата по фолиото смес. Запазете фолиото за съхранение и по-късна употреба.

С помощта на малка метална или пластмасова шпатула разбъркайте съдържанието на опаковката до хомогенна консистенция.

Преценете необходимото количество смес и нанесете върху повърхността с помощта на неопренова маламашка. Излишната смес се отстранява веднага.

Замърсените повърхности на плочките се почистват лесно веднага или не по-късно от 10 минути след нанасяне. 

Навлажнете повърхността с помощта на пулверизатор или гъба и структурирайте повърхността на фугата.

Остатъците от фугираща смес по плочките се почистват с топла вода.

Съхранението на сместта за повторна употреба се постига като защитното фолио се постави и кофата се затвори плътно с капак.

ГОТОВА ЗА ВСЯКАКВИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

CE 60 се съчетава перфектно с голямо разнообразие от плочки – от мозайки до големи формати. Високата й еластичност позволява да се използва върху хоризонтални и вертикални повърхности във всяко вътрешно приложение, било то бани или кухни. Керамика, гранитогрес, порцелан, каменни изделия, мозайка или естествен камък – CE 60 е чудесен избор за почти всеки материал.

УСТОЙЧИВОСТ ВЪВ ВРЕМЕТО

В деня, в който приключи ремонтът, ние се радваме и искаме да запазим „новия ефект” възможно най-дълго. Но с течение на месеците, тук и там се появяват петна, появяват се драскотини, този ефект губи своята жизненост. Е, не и с CE 60 фугираща смес. Фугите ще останат безупречни, а цветовете идеално стабилни в продължение на много години.

Насладете се на всяка напитка.

Ceresit CE 60 има плътна молекулярна структура с хидрофобни свойства. С други думи, петната от замърсявания не проникват във фугиращата смес. Това я прави идеален избор за пространства като бани, кухни или коридори.

Не се тревожете повече за нехомогенни или избледняващи цветове с CE 60.

Благодарение на иновативната си формула, която не изисква смесване с вода, можете да сте спокойни, че цветът, нанесен върху фугите, ще отговаря на вашите очаквания. Кажете сбогом на оцветяването и ефлоресценцията. 100% стабилни цветове за години напред.

Пренаредете мебелите, както желаете.

Подобрената издръжливост на полиуретановия полимер, съчетана със здрава структура от кварцов пясък, осигурява на CE 60 отлична износоустойчивост.

Устойчивостта е в основата на Ceresit. CE 60 не е изключение:

Опаковката е направена до 50% от рециклирани материали и е напълно рециклируема.

Консумацията на вода е значително намалена благодарение на технологията, готова за употреба.

Произвежда се в производствените обекти на Ceresit, използвайки 100% възобновяема електроенергия.

ИЗБЕРЕТЕ ОТ РАЗНООБРАЗИЕТО НА ЦВЕТОВЕ

Цветовата палитра CE 60 се състои от 14 модерни цвята в нюанси на бяло, сиво и бежово, внимателно подбрани, за да следват най-новите тенденции в модерния дизайн. Независимо дали търсите фуги в тон с вашите плочки или в контраст с тях, с CE 60 ще намерите правилната комбинация.