Skip to Content

СИСТЕМИ ЗА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ И МАЗИЛКИ

bg ceresit basement and concrete stage mobile basement and concrete systems

Влагата не само разрушава структурата на сградата, но може да създаде и различни здравословни проблеми на нейните обитатели. Henkel знае какво трябва да се направи и предлага богат асортимент от решения за хидроизолационни системи за използване в цялата сграда – от основите до покрива. Тези системи осигуряват качествена защита, за да предотвратят проникване на вода под всякаква форма. Поради опита на фирмата в тази област професионалисти от цял свят разчитат на Henkel.

Както отвътре, така и отвън, за ново строителство или обновяване на стари сгради, облицоване на малка баня или голям обществен басейн, за частни или промишлени приложения – Ceresit разполага с най-подходящото решение в своя богат асортимент от идеално съчетани продукти. Благодарение на нашия опит и разработка на нови технологии, продуктите ни за керамични покрития предлагат най-добри показатели и дълготрайност на материалите, като същевременно осигуряват по-бързо и по-леко полагане на плочките.

 • Хидроизолация под плочките (циментова, битумна, течна)
  Хидроизолация под плочките (циментова, битумна, течна)

  Хидроизолацията под плочките изисква специално проектирани системи – особено в мокрите помещения и терасите – за да отговаря идеално на различните изисквания на сградите. 

 • Системи за мазета и бетон
  Системи за мазета и бетон

  Хидроизолацията за мазета и бетон играе важна роля за съхраняването на сградите и тук Ceresit предлага най-различни решения. 

 • Системи за покриви (течни, битумни)
  Системи за покриви (течни, битумни)

  Ceresit предлага най-подходящото решение – независимо дали става дума за поддръжка и отстраняване на течове, съединения на покриви, или прокарване на тръби. 

 • Системи за хидроизолация на фасади и стени
  Системи за хидроизолация на фасади и стени

  Ceresit предлага цялостно решение за консервация и обновяване на фасади и стени на различни видове сгради. 

Разгледайте по

ИМАТЕ ВЪПРОС?

Ще се радваме да ви бъдем полезни и да отговорим на вашите въпроси за продуктите ни, къде да купите или какво е правилното решение за вашия проект.