Skip to Content

ИЗРАЗИ СВОЯТА ПРИРОДА!

МАЗИЛКИ И БОИ ЗА ДОМА 

ВДЪХНОВЕНИ ОТ ПРИРОДАТА

Изразете своята индивидуалност, като изберете зашеметяващи цветове на мазилки и бои за фасадата на къщата си

You need to accept cookies to play this video

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ЦВЕТОВЕ

colours-of-nature
ЕНЕРГИЯ И ПОЗИТИВНОСТ

Ако сте енергични и харесвате нестандартния дизайн, то тази палитра е най-добрият избор за вас. Нюансите от тази палитра ще позволят на фасадата на вашия дом да се открои в заобикалящата го среда.

ХАРМОНИЯ И БАЛАНС

Открийте цветовете, които осигуряват почивка от шума и суетата на съвременния свят. Палитрата "Harmony & Balance" включва естествени и приятни цветове, които се вписват перфектно в околната среда. Това е композиция от зелени, фини бежови и леко сиви нюанси, които ще създадат хармонична среда за вашето ежедневие.

colours-of-nature
colours-of-nature
OSEĆAJNOST & TOPLINA

Не е нужно да избирате между красота и практичност. Цветовете от тази палитра са не само атрактивни, но най-важното – подхождат на много архитектурни стилове. В този комплект ще намерите нюанси, които ви позволяват да създадете пространство, което разкрива вашия романтичен и топъл характер.

ИГРАЙТЕ С ЦВЕТОВЕТЕ

Използвайте една от готовите къщи, които сме подготвили и тествайте любимите цветови комбинации, за да създадете дома на мечтите си.

ДИЗАЙНЕР НА ФАСАДИ

Използвайте една от готовите къщи, които сме подготвили и тествайте любимите цветови комбинации, за да създадете дома на мечтите си.

ТЕСТ С ЦВЕТОВЕ

Направете нашия тест и почерпете вдъхновение, като отговорите на няколко лесни въпроса.

НАМЕРЕТЕ СВОЯ ЦВЯТ СЪС СНИМКА

Вижте нашите снимки или качете своя и проверете какви уникални цветове крият.

ИМАТЕ ВЪПРОС?

Ще се радваме да ви бъдем полезни и да отговорим на вашите въпроси за продуктите ни, къде да купите или какво е правилното решение за вашия проект.