Skip to Content

CT 16 ГРУНД БОЯ СИЛАТА НА СВЪРЗВАНЕТО

CT16 Priming Paint KV

CT 16 Кварцова Структура - Силата На Свързването

Един от най-важните елементи на системата ETICS е бързосъхнещата, готова за употреба грундираща боя CT 16, която се нанася между армирания слой и мазилката, за да осигури:

  • твърда основа за технологията Double Dry благодарение на ниската абсорбция и паропропускливост,
  • мощно сцепление между слоевете на системата ETICS,
  • перфектен краен ефект на завършващия слой поради високата непрозрачност,
  • лесно нанасяне на мазилките.

Благодарение на грапавата си структура CT 16 свързва армирания слой с мазилката, като укрепва цялата система.

Разгледайте По-отблизо Грундиращата Боя Ct 16 В Действие

You need to accept cookies to play this video

Как Работи Ct 16

How CT 16 works

Полимерите във вътрешността на CT 16 и мазилките с Double Dry могат да създадат здрава връзка благодарение на своята съвместимост. Те работят заедно, за да намалят абсорбцията на мазилката и да позволят на парите да мигрират извън слоевете на системата. Освен това абсорбцията на подсиления слой също се понижава -това предотвратява още повече образуването на петна върху мазилката. Полимерът прониква в тънкия слой на основния слой, което го прави по-здрав и по-еластичен. Комбинацията от полимер и пълнители (меки мрамори и много твърд кварц) придава на слоя допълнителна механична издръжливост.

Твърда Основа За Двойно Суха Технология: Ниска Абсорбция И Паропропускливост

CT 16 Low Absorbency

Повърхността на подсиления слой не е достатъчно защитена и водните капки губят формата си и могат лесно да се просмучат в слоя.

CT 16 Low Absorbency

Водните капки не проникват толкова много в структурата на подсиления слой, а запазват кръглата си форма и се стичат по фасадата.

CT16 Vapour Permeability

Без подкрепата на CT 16 армираният слой абсорбира и натрупва повече вода Капките не могат да мигрират лесно навън.

CT16 Vapour Permeability

Повърхността на армирания слой е добре защитена от поглъщане на вода той не се мокри лесно В случай на натрупване на малки количества вода, капките се изпаряват бързо.

Перфектен Краен Ефект На Финишния Слой: Висока Покривност И Лесно Нанасяне

CT16 Rustic Texture

Мазилката без грундираща боя CT 16 с рустикална текстура

CT16 Stone Texture

Мазилката без CT 16 Priming Paint каменна текстура

Поради бързото втвърдяване на мазилката крайният слой може да има несъвършенства като: неравномерна текстура, твърде плътна или хлабава структура. Цветът не е ярък, а блед.

CT16 Rustic Texture

Мазилката с CT 16 Priming Paint рустикална текстура

CT16 Stone Texture

Мазилката с CT 16 Priming Paint каменна текстура

CT 16 удължава времето за нанасяне на мазилката, като по този начин финалният слой може да се нанесе внимателно и равномерно. Няма разместване на зърната и загуби на материал.

Повече Предимства На Ct 16 Свържете Се С Нас:

Може да се използва както на открито, така и на закрито Може да се нанася върху повърхности от ПДЧ, гипсокартон, гипсови мазилки, всички видове бетон и силни слоеве боя Вътрешно-идеално под декоративни, мозаечни и дизайнерски мазилки върху гипсова основа върху ламперия, боядисана с маслена боя.

Особено препоръчителна за силно паропропускливи системи (Self Clean, Aero Wool) и мазилки клас V1, тъй като позволява на парите да мигрират извън слоевете на системата.

Възможност за отлагане на изолационните работи за зимата. CT 16 защитава армирания слой той може да бъде оставен в продължение на месеци без мазилка. След почивката не са необходими допълнителни обработки на повърхността на армирания слой.

ИМАТЕ ВЪПРОС?

Ще се радваме да ви бъдем полезни и да отговорим на вашите въпроси за продуктите ни, къде да купите или какво е правилното решение за вашия проект.