Skip to Content

Fibre Force

Области На Приложение

Tiling HotSpot Fibre Force
CERESIT fibre force icon RO

бързо втвърдяване (CM 17)

CERESIT CM 17 adeziv pentru pereti si pardoseli icon 25 kg RO

при лепене на плочка върху плочка (CM 16 и CM 17)

CERESIT adezivi Icon RO

по-добра устойчивост над подово отопление

CERESIT CM 17 adeziv pentru pereti si pardoseli icon placari placi mari 25 kg RO

за големи плочи

fibre force teaser ceramic adhesives icons 07

повече фибри

fibre force teaser ceramic adhesives icons 05

балкони и вътрешни дворове

fibre force teaser ceramic adhesives icons 06

критични основи

Fibre Force icon tiling

Fibre Force – Как Работи?

Fiber Force e иновация от Ceresit, при която с помощта на добавки и фибри се осигурява по- добра здравина и гъвкавост. Фибрите в лепилата за плочки на Ceresit образуват подсилващ слой, който създава силна връзка с покритието на плочката и помагат за устойчивостта на полимерната матрица на лепилото в дългосрочен план.

Благодарение на новото решение, базирано на фибри, можете да постигнете дълготраен ефект дори и при най-взискателните и критични пространства.

След нанасяне на лепилото, циментовата микроструктура бавно освобождава водата до известна остатъчна влага, като понякога този процес може да отнеме години. Естествено, този процес на непрекъснато свиване създава напрежения, които могат да доведат до отлепяне на плочката.

Полимерите, налични в гъвкавите лепила за плочки Ceresit, укрепват структурата на циментовата матрица, гарантират добра химическа връзка дори с критични плочки и повърхности и едновременно с това действат като гъвкав буфер между съединенията. Ceresit разполага с пълна гама от гъвкави лепила за плочки Fiber Force, базирани на технологии с фибри. Използването на новите продукти с формулата Fiber Force на Ceresit, осигурява предимства като увеличаване на якостта, намаляване абсорбцията на вода, по-добра стабилност и дълготрайна устойчивост през годините.

 • Поддържат полимерната матрица в дългосрочен период
 • Създават подсилена зона в лепилния слой

Продуктова Гама

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/bg/bg/produkti/keramicni-pokritija/produkt#/ceresit-cm-12/SAP_0201SBC013S9/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CM 12
  Използва се за полагане на плочки от гранитогрес керамика и естествен камък (устойчив на обезцветяване), на закрито и открито. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/bg/bg/produkti/keramicni-pokritija/produkt#/ceresit-cm-16/SAP_0201SBC013T8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CM 16
  Гъвкаво тънкослойно лепило за поставяне на керамични покрития и плочи върху чувствителни основи. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/bg/bg/produkti/keramicni-pokritija/produkt#/ceresit-cm-17/SAP_0201SBC013W2/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CM 17
  За всички видове минерални плочки - керамика, гранитогрес, клинкер, камък (без мрамор) и др., върху стени и подове, отвън и вътре, върху деформируеми основи. 

Препоръки

Fibre Force craftsman craftsmen

"С лепило за плочки Fiber Force, аз съм сигурен, че плочките ще залепнат без значение от основата"

Роман, Чехия

Fibre Force craftsman craftsmen

"Използвам лепило за плочки с фибри на Ceresit, защото искам резултатът от моята работа да остане завинаги"

Добор, Хърватия

Fibre Force craftsman craftsmen

"Избирам лепило за плочки от серията Fiber Force, защото неговата гъвкавост позволява работа в най-трудните ситуации"

Йеромос, Унгария

Безопасни За Вашето Здраве

bg ceresit fibre force heart

Фибрите използвани в цялата гама гъвкави лепила за плочки от Ceresit (CM 12, CM 16, CM 17) отговарят на критериите, посочени в Забележки Q и R (№ 1.1.3, Приложение VI към Регламент (ЕО) № 1272/2008 на CLP на Европейската комисия. Този вид фибри не е класифициран като канцерогенен от Европейската комисия.

Използването на фибри в гъвкавите лепила за плочки, не оказва влияние върху класификацията и етикетирането на продуктите, и не променя настоящите предпазни мерки и контрол, препоръчани за тяхното боравене и приложение.

Това ясно потвърждава факта, че фибрите, използвани в гамата гъвкави лепила за плочки от Ceresit, са напълно безвредни. Мерките за сигурност при тях са същите, както при обикновените лепила за плочки.

Какво Представлява Сертификатът Ec1?

bg ceresit fibre force ec1

EMICODE е международен стандарт за качество на продуктите с ниски емисии. EC1 PLUS е най-ниското ниво на емисиите. Колкото по-ниско е нивото на емисиите, толкова по-здравословна е и атмосферата в помещението.

ИМАТЕ ВЪПРОС?

Ще се радваме да ви бъдем полезни и да отговорим на вашите въпроси за продуктите ни, къде да купите или какво е правилното решение за вашия проект.