Skip to Content

ПОЛИМЕРНИ МАЗИЛКИ

Предимства На Полимерните Мазилки Ceresit

Печалба - До 50% Повече Фасадни Работи

Минимизиране на разходите благодарение на по-краткия процес на нанасяне, по-малките разходи за труд и по-краткото време за изграждане на скеле.

Бързина - До 5 Дни По-бързо

Фасадата е готова само за 1 ден благодарение на готовата за употреба формула и без допълнително време за съхнене.

Изпълнение - 5 Пъти По-здрави

Възползвайте се от дълготрайни ефекти благодарение на перфектната текстура и по-високата устойчивост на усъвършенстваната формула.

Печалба И Бързина

You need to accept cookies to play this video

Performance

You need to accept cookies to play this video

Повишена Устойчивост На Механични Обработки

Минерална мазилка срещу полимерна мазилка

Повишената твърдост на полимерните мазилки в сравнение с минералните, осигурява по-висока издръжливост на изолационната система. Това означава, че фасадата е по-малко податлива на механични фактори, свързани с експлоатацията на сградата, които след време могат да доведат до разрушаване на цялата система. Благодарение на по-дебелия и здрав слой на полимерните мазилки механичните повреди могат да достигнат само до повърхността, като оставят вътрешното покритие непокътнато.

30 Пъти По-висока Гъвкавост

ПОЛИМЕРНИ МАЗИЛКИ
POLYMER PLASTER
30 ПЪТИ ПО-ВИСОКА ГЪВКАВОСТ
9 ПЪТИ ПО-ГОЛЯМА ЕЛАСТИЧНОСТ

Съвременните технологии, използвани в мазилките на полимерна основа, ги правят много по-гъвкави в сравнение с минералните. Готовата за употреба формула, със специфични полимери и пълнители, компенсира ефикасно топлинното натоварване и възможните движения на стените на сградата, като прави полимерните мазилки по-устойчиви на неблагоприятни атмосферни условия като: силна UV радиация, голяма температурна амплитуда между деня и нощта, валежи и замръзване, и това са само някои от тях. Полимерните мазилки са перфектно проектирани, за да се избегнат драскотини, пукнатини и корозия на структурата на системата.

ИМАТЕ ВЪПРОС?

Ще се радваме да ви бъдем полезни и да отговорим на вашите въпроси за продуктите ни, къде да купите или какво е правилното решение за вашия проект.