Skip to Content

Visage ФАСАДА. ПРИРОДА. ДИЗАЙН.

Вашият Дом, Вашата Визия

You need to accept cookies to play this video

Докато довършвате дом, вие се грижите за начина, по който тя показва вашия личен вкус. Точно сега имате много възможности да направите дома си точно такъв, какъвто го искате. Нуждаете се от нещо, което да е в съответствие със съвременните тенденции, да е на достъпна цена и да се поддържа лесно.

Вдъхновени От Природата

Като наблюдаваме последните тенденции, забелязваме голямото завръщане на естествените материали: дърво, камък и бетон. Те придават уникален, модерен и изискан вид на всяка фасада. Ние предлагаме пълна гама от външни мазилки и бои, които са вдъхновени от природата.

Продукти

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/bg/bg/produkti/fasadni-resenija/produkt#/ceresit-ct-60-visage/SAP_0201IDC014K2/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 60 VISAGE
  Използва се за направа на фасади на сгради с помощта на шаблони, имитиращи клинкерни тухли или естествени камъни. Като фасадна мазилка е един от компонентите, използвани в CERESIT Ceretherm ETICS с приложение на плочи от експандиран полистирол и минерална вата. Mоже да се използва върху бетонови повърхности, традиционни циментови мазилки, гипсови повърхности, ПДЧ, гипсокартонени плоскости. В случай на тъмни цветове, прилагането върху допълнителни отоплителни системи трябва да бъде ограничено до малки площи.
  Наличен размер на опаковката: 25 кг 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/bg/bg/produkti/fasadni-resenija/produkt#/ceresit-ct-710-visage-aggregates/SAP_0201IDC014K8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 710 VISAGE AGGREGATES
  Мазилката Ceresit CT 710  е комбинация от естествени и подобрени гранити и кварцови добавки. Мазилката се използва за създаване на  декоративно покритие върху бетонни основи, обикновени мазилки, гипсокартон, ПДЧ и др.  
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/bg/bg/produkti/fasadni-resenija/produkt#/ceresit-ct-720-visage/SAP_0201IEC014L0/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 720 VISAGE
  Мазилката се използва за създаване на декоративен слой върху циментови основи, обикновени мазилки, гипсокартон, ПДЧ и др. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/bg/bg/produkti/fasadni-resenija/produkt#/ceresit-ct-721-visage/SAP_0201IFC014L1/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 721 VISAGE
  Импрегниран цвят на дърво, отразяващ естествените цветове на дървото за външна и вътрешна употреба. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/bg/bg/produkti/fasadni-resenija/produkt#/ceresit-ct-760-visage/SAP_0201IDC014L7/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 760 VISAGE
  Мазилката се използва за създаване на тънкослойни, декоративни покрития върху сградни фасади, създаващи ефект на архитектурен бетон. 

Visage - Най-често Задавани Въпроси

Шаблоните тухлички са за еднократна употреба, много трудно могат да бъдат използвани повторно.

Този вариант н аполагане не е препоръчителен. Топлоизолационната плоскост трябва да бъде защитена, преди полагане на финишното покритие, тъй като тя не е устойчива на механични и температурни деформации. За това е необходимо да се положи шпакловъчен слой Ceresit СТ 85, подсилен със стъклофибърна мрежа СТ 325 преди полагане на VISAGE.

Мокрите процеси по фасади са невъзможни при температури около 0 градуса, и оптимални в интервала 5 - 20 градуса.

Технологично е възможно, но не е икономически оправдано. Разходната норма на скъпи материали VISAGE е по-висока от стойността на подготовката на основата с традиционните техники до постигане на подходяща основа за работа с VISAGE.

Изтегли

ИМАТЕ ВЪПРОС?

Ще се радваме да ви бъдем полезни и да отговорим на вашите въпроси за продуктите ни, къде да купите или какво е правилното решение за вашия проект.