Skip to Content

Системи за ремонт на бетон и специални системи

Бързосвързващ цимент

Системите с бързосвързващи строителни разтвори на Ceresit служат за бързо закрепване на стоманени и пластмасови компоненти в тухли и бетон. 

БЪРЗОСВЪРЗВАЩИ ЦИМЕНТИ

Системите с бързосвързващи строителни разтвори на Ceresit служат за бързо закрепване на стоманени и пластмасови компоненти в тухли и бетон. Освен това решенията на Ceresit служат за замазване на пукнатини, отвори, закрепване на вложки, запълване на малки кухини с ширина до 20 mm и др. Системите Ceresit са бързосвързващи, водонепропускливи, не съдържат хлориди, не се напукват и са устойчиви на измръзване.

  • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/bg/bg/produkti/barzosvarzvasti-i-montazni-cimenti/produkt#/ceresit-cx-15/SAP_0201VBC014O2/searchResult.productFields.MainImageAltText}
    CERESIT CX 15
  • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/bg/bg/produkti/barzosvarzvasti-i-montazni-cimenti/produkt#/ceresit-cx-5/SAP_0201VBC014O4/searchResult.productFields.MainImageAltText}
    CERESIT CX 5

ИМАТЕ ВЪПРОС?

Ще се радваме да ви бъдем полезни и да отговорим на вашите въпроси за продуктите ни, къде да купите или какво е правилното решение за вашия проект.