Skip to Content

Нашите основни ценности

Строителните проекти са сложни начинания, изискващи специализирани продукти. Всички предлагани от нас решения се отличават с постоянно високо качество и стъпват върху богатия опит, натрупан от нас през годините.

Сътрудничеството с професионалистите и специалистите е в основата на нашия успех. Главната ни цел е да бъдем надежден, компетентен партньор за професионалистите. Като акцентираме върху нашите основни ценности – иновации, качество, технически опит и устойчивост – ние полагаме всички усилия непрекъснато да осигуряваме иновативни, висококачествени и най-добре пригодени системни решения. Ceresit е синоним на надеждност и професионално качество, но също така и на подобрена енергийна ефективност и опазване на природните богатства.

 • Иновации
  Иновации

  Ceresit е предлага богат избор от системни решения за всякакви строителни и довършителни дейности 

 • Качество
  Качество

  Ceresit предлага цялостни решения решения, които се отличават с постоянно високо качество и стъпват върху богатия опит, натрупан от нас през годините. 

 • Експертност
  Експертност

  Ceresit надежден и компетентен партньор за професионалистите. Ние полагаме всички усилия непрекъснато да осигуряваме иновативни и висококачествени системни решения. 

 • Устойчивост
  Устойчивост

  Като лидери в устойчивостта сме си поставили за цел да представяме нови решения за устойчиво развитие, като същевременно продължаваме да провеждаме своята дейност все по-отговорно и по-успешно в икономически план.